First day in school

Heej. Idag började skolan igen . Känns som man inte varit ifrån . . haha. Men usch.. vi har så mycket framför .. massor prov! men det ska nog gå för sig, hoppas jag!  haha. Sluta sent idag.  är helt slut. . det kanske beror på denna värmen ? det är så varmt så man svettas ihjäl ju! hahah. hemskt. . aja . ska sticka till ikano MEd Bror nu och hitta present till Ellen som fyller 13 idag! :D kult. dAagen är långtifrån slut. .  tårta o grejer sen! aja, måste dra mig. HAPPY BIRTHDAY ELLEN!! Bilder på henne kommer typ ikväll. . hinner inte nu . .bara på mig. HEHE
det är ljuuuust!
kul tjej. Yeej

Leva i Nuet..

Ibland kommer jag på mig själv med att bara sitta och sakna eller längta. Det finns så mycket att sakna och längta till. Jag saknar barndomen, vissa vänner, min bror, sommaren osv. . JAg längtar till sommaren, att flytta, framtiden, gå ut skolan , bli kär, få eget hus o gå bibelskola. Den senaste månaden har jag nästan bara gjort detta. Längtat och saknat. Visst gör man det ibland ,men jag tror att man lätt bara gör det och slutar att uppskatta nuet och det man har. Det har jag gjort.  O ibland orkar jag inte försöka njuta av nuet. Men det är så viktigt. Man lever verkligen livet bara 1 gång. o den här åldern kommer jag aldrig tillbaka till. Så jag ska njuta av den också. Jag har ju ändå vännerm familj och en Gud som älskar mig. jag har ett hem, pengar,mat o kläder. När man tänker på de människor som oroar sig för om de ska hitta någon mat för dagen så känner man lite skam. . o de borde man nog. För man har det så bra. Och nu, vid 15 år . har jag mycket plugg, går snart ut, inget nytt, lite ups and down ibland. men det är ändå så bra. Livet. NUET. Jag måste börja leva mer i nu. Älska nu , älska mig, älska vänner, familj, situationen och ja,, allt.
Taack gud för att du skapat mig så underbar, och att jag får leva här, med människor jag älskar , i sverige och ha det så bra.
Behövde verkligen skriva av mig.. haha
Judith och jag innan hon åkte till USA
ellen!<3
älskade syster<3
the book of love, hope ,truth, inspiration.. Everything..
Nooomi och jag
Jorden runt
Josua och madde. <3

PÅSKGODIS ÄR INTE BRA

Shhiet. Jag har ätit Waaay to much godis i påsk, . och mat!! har ätit mig jääätte mätt varje dag. o skit mycket godis. hela tiden. . Jag har gått upp typ 100 ton? ja..,de har jag säkert. . Vill inte sätta på mig bikini på ett tag. . HAAHA. Naee. Har ju godisfasta annars, utom i påsk. o snacka om att utnyttja det. har nog ätit för fler månader än de jag fastat. . Blöö . ska inte stoppa i mig mer tjockis saker från o med imorgon. . Nu käkar jag glass. . HEHE. .
Dubbelmoral . .haah
Hade iaf en bra påsk! Mysig som bara den! :) hade en trevlig kväll hos frödins igårkväll. Men idag är det plugg som gäller! fy blä. Imorgon är det skola. NOOO! men det är lungt. snart äre lov igen!
Tjjjaarå!
ser ni att jag lagt på mig några ton?:)
jag har nog inte visat min nya bikini från HM , som jag inte tänker bära. ska bära burka tills jag gått ner några kilo. . Hehe
kul jul

JUDITHS

HeY! Nu är jag hemma igen. Det var en bra kväll. Så skönt med lov. Så är det påsk. Tack Jesus för att du dog för mig. Jag älskar dig. Du offrade ditt liv, för lilla mig. . Oh hjälp det är så stort. Han DOG för mig, och dig. . TACK!<3
men snart är lovet slut. Usch blää. vill inte! haha. har ett bra lov. .
O kom o tänka på en kul grej. . Judith är ju i Amerikat ..
Jag sitter i hennes säng, ska sova i hennes rum, sitter i hennes kläder, använder hennes saker, skriver just nu på hennes dator och lyssnar på hennes Musik. . HAHA. Det är det bra med att hon är borta, jag tar över ALLT hon lämnat kvar. .. haha . MEn det är det ända bra. . saknar HENNE! Puss , älskar dig judith !<3 och dina grejor ;)
Billy och Judith i New York . Snyggingar! Saknar dem båda. .
The girl in the sister

Suunglasses

Hey. Nu ska jag till Fam. Frödin och fira påsk! Med familjen o dem. Ska bli kul. Ska spela kub, hade mysigt och grilla! . Såhäär ser jag ut right now.  Köpte solbrillorna igår. Som jag tidigare sagt tappade jag ju mina förra i toaletten. . Så behövde nya. Så de blev dessa. Gillar dem mer än de förra . Beera . Tjao, GLAD PÅÅÅSK!

Soouth africaaa

åhh, i förrgår till igår så var jag med saknade vännerna Naomi och Hannah från Syd afrika. De är typ aldrig här. De är från sverige men har bott i Sydafrika i många år. så de hälsar på typ 1 gång per år. Så det var SÅ kul att träffa dem. hämtade upp dem från ikano vid halv 6 typ , sedan gick vi till mig, amanda o olivia kom, vi satt o snacka , gick på en promenad. .haaha!  o åt mat o hade jätte trevligt! Tog lite bilder, satt o gjorde inte så mycket. Amanda åkte vid typ 10. Vi satt uppe o snacka ,gick ut.  vid tolv somnade olivia o hannah. Jag o naomi satt nere o drack kaffe o hade jättemysigt med ljus o pratade om massor. om att jag o Olivia måste hälsa på dem snart, nångång. haha. Skulle vara så kuul! . Sen vid 3 vakna O & H o kom ner kolla vad vi gjorde. haha. Vi gick o la oss vid typ halv 4-4 :)
Ska träffa dem en gång till innan de åker! kommer sakna dem Jätte mycket! Buuhuu. Älskar er !  <3
Har tyvärr inga bilder .. :/ Ska fråga amanda om några, hon har kameran!  :)

God Morgon!

God morgon!
skönt med lov känner jag. . Sitter o har just kollat på film. Gick upp tidigt och åt frukost med Rebecka, sedan stack hon. så har varit vaken sen 9. älskar att äta kvarbliven mat/snacks sen gårdagen. Äter chips o kollar på film. haha. Men nu ska jag upp o städa lite. O Plugga. Usch . hatar att tänka på skolan på lov! men måste.. .
Aja, det måste bli klart någon gång! Spanska och Religion är det som gäller! .
Ha en bra Onsdag! :)
Btw , Judith är i New york nu. . Hon ska vara i USA i 3 veckor. HUR SKA JAG KLARA MIG. . Alltså Judith är typ min andra halva.. haah !
judith har tagit med sig sin kamera. så kan inte ta nya bilder..  .Typiskt. haah, tur att datorn är kvar iaf ! ;)
VÅÅR! älskar det. . mm

Dag 5- min bästa vän

Jahupp ,detta igen då.
Okej..  Hur ska jag börja? . .
När jag var liten så hade alla en såndär "bästavänförevigt,bara vi 2,jag släpper inte din arm enns en sekund". Men jag hade aldrig någon sådan i skolan, som alla andra.. inte utanför heller (var ju dock mycket med Gwendo men det var tidigare och vi umgick inte alltför ofta) Så jag har alltid varit den utan bästastebästaste vän. Men sedan när jag blev äldre så vart allt lite lättare när man fick fler kompisar och flera bästavänner. (dock så vart man bästavänner på typ en dag ibland.. . haha ! ) Men iaf. . jag saknade hela tiden att ha en bästavän som jag kan dela allt med. utan att det ska vara jobbigt. o inte behöva dölja eller ljuga om något för att man skäms. Så på ett bjärkaläger lärde jag känna Olivia . Oliva var en väldigt härlig person. Vi började umgås på fritiden efter det lägret mellan 6an och 7an. Vi började vara mer och mer hela tiden. O det var på så vis vår vänskap växte fram. Vi klickade så otroligt bra. Och vi båda behövde varandra så otroligt mycket. Jag behövde en Riktig bästa vän och Olivia behövde det också. En äkta vän. Så vi blev bästa vänner. Och jag hade åntligen funnit den där bästa vännen jag så länge saknat. En vän som Olivia. Olivia är knäpp,snäll,galen,stört rolig,klantig,älskvärd, ärlig, härlig,okomplicerad, villkorslös, en vän att prata med, lusa sig mot och absolut en vän som kan få mig att le när jag bara vill gråta skrika o typ hata allt ..  haha. Olivia har verkligen funnits där i vått och torrt. När andra vänner man trott var typ de bästa ,svikit så har hon alltid stått kvar. Efter fyra år nu. Jag behövde henne och behöver henne. Hela tiden. Oliva är bäst. Jag älskar henne så obeskrivligt. Hon är det jag så länge saknade. Hon är min BÄSTA vän. Skönt. äntligen kan jag säga att jag har verkligen någon sådan.. VERKLIGEN . .
Olivia. Jag tjuter snart. ÄLSKAR DIG SÅ GALET MYCKET OLIVIA! TACK FÖR ATT DU FINNS ÄCKELPÄCKEL ÄLSKADE DU! PUSS
(såklart har jag haft och har andra bästa vänner. älskar er också . . MASSOR! haha )
Vart med Olivia i bornäs hela helgen :) det va kul, förutom att jag va sjuk o vi tappa hennes Kamera i vattnet. Vi bestämde oss för att ta båten till udden, o jag skulle stå på land och hon i båten. när vi sattit ankaret på land och jag hade gått upp på land, ramla åran , så båda blev stressade , jag sa till olivia att försöka ta den , hon  ba: okeej, men ta kameran ! Så kasta hon , och jag va så stressad så jag missa. då fick vi panik. åran flöt längre bort o vi visste inte va vi skulle göra, jag försökte få tag på kamran o Olivia fick tag på åran. jag typ domma mig halva ,för att få tag på den, men sen kom jag på att jag hade mobilen i fickan ,så kasta av mig jackan. sen halka påda i helt xd efter typ 10 min hitta vi den. Sen åkte vi hem . O det rann vatten ur den.. Lyckat va ? :) Meen jag o Olivia är ju smartast (a) Hahaha<3 Heejdå,<3
GRATTIS FJORTISSS :D:D<33 ÄLSKAR DEEEJ <33
<p style=

alltså detta med rubriker är svårt. . .

Heej! hur är läget?
Här är det bra. toppen. Det händer nog lite på påsklovet trots allt.. skönt! Igår var jag med Olivia, åt glass o satt ute på filt o snackade,mysigt! När hon åkt hem så kom Annie och Lena förbi, prata lite, gick en promenad, sen hem till Lena. var där ett tag. Det var trevligt! Skön dag ändå.. :)
O idag åkte jag in till stan för att träffa Simon och Tintine. Vi åt glass i trädgårdföreningen och snackade lääääänge om allt och ingenting. . Himla Simons samtalsämnen alltså! HAHA. Härlig prick den där Simon.
O ajuste. Jag har de senaste 2 dygnen vart lite klantig, roligt och tråkigt. .
1. Jag o Olivia handlade, o när vi stod i kassan o jag skulle ta mina varor och kassören sträckte fram kvittot, hade jag precis tänkt att jag skulle säga "nej tack" , precis som Olivia nyss gjorde. Men jag var så fokuserad på kvittot så jag råkade svara " Nej Kvittot!" HAAHA! Kassören kollade konstigt på mig. . .
2. Jag gick på toan på Mcdonalds.. Orkade inte betala så tog dörren efter en tjej, o de var släckt då såklart. så lyste med mobilen. Så låter det som jag tappa nått i toan o så kollar jag ,men de var ju mörkt så kunde typ inte se, så går jag o ba " nae, vad skulle det vara? jag har ju mobilen i handen". Så sätter jag mig o ska ta på Solglasögonen, o de var INTE kvar!! såklart hade jag tappat dem.. men jag ville tack gärna inte gå tillbaka o ta upp dem bland skit. . det får någon annan göra..  haha! jag dör. HEMSKT! nu måste jag köpa nya :/.
Snacka om att jag är KLANTIG!!! HAHA . Blää. Dumma mig.
Aja , nu ska jag mysa med ellen och becka. vi har nyss grillat ! :)
Puss
Jag och Noomi i lördags! :)

TJA!

Heej, idag mår jag än aning bättre än igår. det beror nog på det galet fina vädret. alltså det är så fruktansvärt skönt! Gick till ikano med Rebecka nu på morgonen och handla bikini o ett par örhängen. Så nöjd! kan visa senare kanske.
Jag vill ut o ta vårbilder!! Kanske borde göra det innan Judith åker? Min kära älskade syster Judith sticker ifrån mig Imorgon. Till sin pojkvän i USA. (Billy). Åh. jag bara ber för att allt med resande och allt ska gå bra!! ingenting ska få gå fel! o alltså.. jag blir så lätt orolig. .jag får inte tänka på att hon ska åka. blir stressad! HAHA! aja, njut av vädret!

alltså, dags att rycka upp sig?

Haha alltså jag har kommit på en sak . . de senaste veckorna har jag var en rätt Oglad prick! klagande,irriterad,trött,ensam och allmänt nedstämd. . hemskt rent ut sagt! jag har verkligen inte alls vart på bra humör.. o jag vet egentligen inte varför! Jag har tyckt att allt vart tråkigare o jag har känt mig JÄTTE tråkig.. Jag förstår inte.. O inte verkar det som att det blir bättre på grund av att detv är lov. för jag vet INTE vad jag ska hitta på!! alla ska göra nått . . Förutom jag! ucsh fy.. nae vilken klago människa jag är. nu slutar jag. Ni ska inte behöva läsa detta.. haha. jag SKA rycka upp mig .. måste ! blöö.

Stockholm!

Heej! har nyligen kommit hem ifrån Stockholm. Jag,judith,mamma,pappa elsa o evelin ålte upp igår morse för att hjälpa Maria och Johannes med deras flytt. Det var väldigt trevligt,som vanligt där uppe! Älskar stockholm. Vi packade upp,hämtade lådor,målade möbler ,handla, åt o hade trevligt! O albert ,ylva, emmeli, isak o maria kom också (o mias föräldrar var där). Härliga människor!  Var dock tyvärr inte i deras kyrka , SOS church idag. Vi hann inte. . lite synd. älskar den kyrkan. . Men om 5 månader, då får jag gå dit varje vecka! Jippie! Alltså hjälp . .då flyttar jag ! (NÄSTAN säkert) det skrämmer mig lite. Stockholm är lite läskigt. . Lite konstigt, lite stort . .Men SÅ Fint,så härliga människor, så kul ,så nytt och så spännande! Ja det ska nog gå bra. Ber till Gud att det ska gå bra. Amen på det! YeeY !
Har tyvärr inte bider, så får bli vanlig bild på Fina stockholm!

Dag 4- en nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig

Okej. dag 4! Bilden är tagen för några Timmar sedan! :)
Detta med faktapunkter lät jobbigt. .. haha ,men ska försöka mitt bästa!
1. Jag är en sådan extrem tidspessimist. Jag Hatar att vänta när man är klar o andra är jätte sega, o sen Komma sent! haha
2. Jag vill alltid ha ordning på hur saker ligger till.Så jag gör ALLTID listor. . haha Typ ,hur ska jag städa? Skriver ibland lista på vart jag ska börja, packlista, vad jag ska köpa-lista, hur mycket pengar jag har o ska få-lista. . Ja alltså , listor är min grej.
3. Jag älskar att köpa nya kläder. ibland lite för mycket. så jag inte har pengar på en månad IGEN. . .
4. Jag har aldrig haft en pojkvän. MEn klarar mig Galet Bra ändå! haah ;D
5. Jag blir lätt stressad när jag inte vet vad som händer. Jag vill ha kontollen o se hur saker ska gå till.
6. Jag blir jätteofta latare , tröttare, surare o tråkigare på Vintern. HATAR DET..
7. Jag försöker att inte bry mig om vad folk tycker , men kommer ofta på mig själv att bry mig Tooooo MUCH! Inte bra.
8. Jag älskar att prata om saker. Sitta ner ibland i timmar o komma in i djupsnack. Så mysigt!
9. Jag blir jätte irriterad när folk tar en för givet.  o ber en om saker hela tiden, men tänker inte på att vara så tillbaka. Utan blir sur om man inte ställer upp.
10. Jag är rädd för typ jätte mycket. . .haha , Mörker, människor,djur, höjder,döden,vatten,skada mig,färlora någon. . Hahah ja, Massor. En fegis är jag. . .! haha

ALLTSÅ, inte Okeej!

Alltså fy nae. nu blir jag irriterad. . jag är sjuk IGEN!! var sjuk hela förra helgen och en heldel under den veckan också.. o så blev jag äntligen frisk.. o Nu?? Slår det till mot halsen igen.. Den är DÖD. känns som jag käkar grus så fort jag sväljer. . o så är jag hängig, ont i huvudet, ont i nacken. Alltså jag blir så Sur. Har verkligen inte tid att vara sjuk Nu.. Det är massa i skolan, prov nationella. . Får inte missa! åh varför blir jag sjuk IGEN! Himla jag..
Ajaa! ska inte klaga mer! hhaha . Var i skolan idag. Vart rätt irriterad på några i klassen. . Fy alltså, det är alltid någon som ska förstöra (nu var det pengar till klassresan som drogs bort). ÅH. . Men annars var det en bra dag. O igår. Var galet glad igår. vet inte varför ! haaha. Och olivias o min FB konversation gjorde min kväll . ."XD". . hahaah ! o ajuste.. jag o johanna kom på massa saker jag är rädd för.. . Haha!! Ja . bra dag igår! men nu ska jag sura lite. . o plugga!
Puss

Stora läppar ? överskattat!

Tjenare!
Sitter här o ska precis plugga,som jag borde gjort hela dagen me varit galet lat!! haha, o lyssnar på chris tomlins låtar.. . älskar typ alla. .haha men "god of this city" o "indescribable" är favoriter . . . haha. Men har också nått kladd på läpparna. . .typ något med cyanne peppar i som ellen gjort! haha. Vi kom in på att förstora läpparna o så sa ellen att hon o hennes kompis hade testat att göra sånt med cyanne peppar i . o att det funkar! haha. Så jag o judith vart med tvungna att testa. .haha. Så nu sitter jag här med galet svidande läppar! haha . i 20 minuter! Fy alltså. Jag klarar mig ganska bra på mina egna ! haha
Nyducshad o kladdig med konstig smörja! haha

TJA!

Idag är det lördag ! så skönt! :D älskar lördagar! HAr dock inte gjort så mycket idag. . haha . Men nu ska jag ta kort med Judith, o  Olivia ska komma, vi ska med ta kort , Kult! olivia är så skönt. . måste bara säga det. . .hhaha . För jag blir så ledsen när jag tänker på att flytta ifrån min BÄSTA vän ! Hjälp. hur ska jag klara mig utan min galna olivia? haha. Kuuult ska vi ah nu iaf! . :)
Igår hade jag jätte mysig taco kväll med familjen, mamma pappa, småsystrarna, judith jonte o Linnea! Älskar de kvällarna. Så mysigt. . MMm!  hade även studiedag igår. . o jag pluggade, som man ska på studiedagar. .haha! borde göra der idag med, men skjuter det till imorgon!
Aja, Puss!

RSS 2.0