Dag 3 - en rolig kväll

Dags för dag 3 då.
Oj , den här var svår. Det har ju varit så sjukt många otroligt roliga kvällar! verkligen massor! Man kan ju knappt välja en kväll av alla kvällar. Då man umgås med vänner, skrattar så man dör, har megamysigt. Eller när man är på ställen, semestrar, läger bröllop, födelsedagar. Ja oj. bra kvällar finns det gott om i bagaget! Hahah
Men jag ska ta det som jag först kom att tänka på när jag läste "en rolig kväll"
Det har varit väldigt roliga kvällar på läger o sånt, men ett speciellt läger. mitt favoriläger, BJÄRKA. Alltså åh vilka roliga kvällar det varit där.
Man har haft JÄTTE kul dagar, med tävlingar, lekar underbart umgänge o bra möten! O så på kvällen så umgås man, sedan går man på kvällsmötet, som ofta är jätte bra! o lovsången helt underbar.. Så sitter man ute i stora tältet och lyssnar på lovsången o blir berörd, skrattar o gråter. Njuter av livet, njuter av lägret, umgänget och Gud. Ja allt är som det ska vara. O de slutar inte här. Sedan går man in i huset o går med vännerna, äter kvällsmacka, skrattar så att man nästan dör, är uppe på kvällarna, springer mellan rummen o har det helt underbart. ÅH ,vad jag ÄLSKAR bjärka, o speciellt kvällarna! de är de bästa!
Bilder från Bjärkalägret typ 2007? HAHA!

jag är sjuk!

Heej,
Som jag sa igår. mådde lite dåligt o kanske skulle bli sjuk. . blev ja det ? JAMEN såklart.  . Igår hade jag feber o jätte hängig hela dagen! kunde inte lyfta armarna. var helt död. sov typ hela dagen. .Kul lördag va? haha nae. usch. Idag mår jag lite bättre. men är fortfarande lite hängig och yr. o har absolut ingen matlust. har inte ätit sen igår morse. bara druckit honungsvatten. Usch vad det är tråkigt att vara sjuk alltså! har inte varit sjuk på jätte länge! bara lite förkyld. Denna dag ska jag nog kolla på film, sitta o lyssna på musik , måla, plugga o läsa. Haha. slappt ! FÖR slappt. haha. NAerå. jag njuter av livet ändå. Jag har det så bra! o våren är ju typ här! Fy vad bra! :D
HAHAH ! min galet snygga syster, alldeles nyss ;)

sjuk?

Åh ,sitter här vid datorn vid halv 9 på en lördag. . Kunde inte sova! vakna kl 6 o låg o vred o vände till klockan 8. sen orkade jag inte mer,så jag gick upp. O jag känner mig allmänt hängig. kan inte röra på mig (dels för träningsvärk) Har huvudvärk o kanske feber . . ÅH! Det kanske var för att jag var nära Evelin en stund igår. hon är sjuk o spyr.  . Hoppas inte jag kommer spy! då dör jag. .
Aja, nu ska jag fortsätta göra ingenting, ta huvudvärk o hoppas på att jag ska bli frisk så att det kana bli en kul lördag!

pianoo,shoes friends ,

Heey !
Jag är precis hemkommen från att ha hängt med Simon Åberg, Elin och matilda på stan ett tag ! :) Kul!
dagen har varit så skön! i skolan var vi på konsert, sen hade vi bara bild kvar, o slutade halv 2! slapp dag! så skönt. men jag har ändå vart ganska trött . . haha. Men Glad! :D haha.
Igår var jag o spela piano. Tycker det är så kul att jag började tillslut. har ju velat jätte länge. o man lär sig mycket. Så kul! O så köpte jag nya skor också . Som jag ska ha ett tag, till jag får converse (judith ska köppa i usa) i början av maj! Gillar dem! skönt att itne behöva tramba runt i kängor längre!
Aja, nu ska jag mysa med familjen o käka våfflor på denna våffeldag! :D Kram!

Dag 2 - min första riktiga vän

Okej. Dags för dag 2. Min första riktiga vän.
Min första verkligen bästa bästa riktiga vän heter Gwendolina Karolina Victorine Gérard.
När jag var liten bodde jag på en bondgård som heter Bornäs. Inte långt därifrån , ca 3 km , bodde familjen Gérard. Min mamma o pappa var bekant med dem redan innan jag fanns. Men de lärde känna dem mera med tiden. När jag var 1 år så fick familen Gérard också en dotter. Kära Gwendolina. Jag o Gwendo lärde känna varandra redan som små. Vi lekte alltid tillsamans, efter skolan, på helger, alltid. Vi gick ut på äventyr hela tiden. Gick från mitt hus till hennes utan att säga något , o vi var typ 5-7 år ! hahah. Vi var bakom hennes hus o byggde kojor vid bäckar, lekte att det fanns galna människor i skogen, tvingade våra småsyskon att gifta sig i en skottkärra, HAHA ja , vi gjorde så mycket tillsammans! När jag inte hade någon nära vän i skolan som liten så kunde jag alltid komma hem till min allra bästa härliga underbara roliga äkta vännen Gwendo. Vi hittade på allt,sa allt, skrattade åt allt. Vi var hur tajta som helst. Hon var mitt allt. Vi lutade oss alltid mot varandra.  Våra familjer åkte på semestrar tillsammans. en minns jag SÅ väl!! vi var på Gotland. Bilden ovan är där ifrån.(har tyvärr inga bilder på oss tilsammans på datorn) förutom den som man inte ser så mycket , men ändå.  Det är från när vi var på en vikingaby o satt o gjorde bröd o pungpåsar. SÅ KUL hade vi! hahaha! o sprang på alla brunnorna på gatorna rätt ut i trafiken ör att kunna skrika " A BRUNN!!!!" HAHA! Alltså ,det måste varit typ bästa tiden i livet. Jag saknar så när man var i den åldern. Trots att jag hade de lite kämpigt i skolan ibland,  jag var inte helt poppis! haha, så kunde jag iaf komma hem till ett tryggt hem med en äkta bästavän. som alltid brydde sig om o älskade mig. Jag älskar alla minnen med Gwendo. Vi har gjort så mycket kul. Jag minns knappt nått tråkigt.  .haha. Åh, jag tjuter snart, jag saknar allt med Gwendo ,bornäs ,sion , skogen, lekarna,semestrarna, kojorna, busen. ÅH!! vi umgicks i många år. Gick på fotboll tilsammans, minns när jag tappa bort mig i skogen med laget! hahaha! Ja, hela den familjen är så härlig.
Nu bor de i Frankrike och jag har inte träffat dem på väldigt länge, o sist jag såg Gwendo hann jag inte umgås med henne knappt alls. Jag som så gärna velat tillbringa år med henne. Men nu i sommar vill jag komma iväg till Frankrike o hälsa på. Prata,skratta,minnas o skapa nya minnen. Hoppas det blir av! Jag Ber att det blir av!!
ÅH ,Gwendo ,när jag sitter här o minns vår tid gråter jag, saknar jag, älskar jag.
GWENDOLINA,JAG ÄLSKAR DIG FRÅN FÖDSELN TILL GRAVEN. DU ÄR MIN SANNA BARNDOMSVÄN O KOMMER VARA EN GALET KÄR VÄN HELA LIVET UT!!! <3<3<3<3<3<3

JAG VILL KÖPA SKOR!

åh, sitter o kollar på skor. Vill köpa massor. Sandaler till sommaren, högklackat till bröllop , Converse till Allt.
Vill ha Converse i Vinröda, ljusblå, gula eller vita. Eller vill ha ALLA! haah . men nog helst vinröda. . 
dessa var även väldigt fina!

Nyaa Grejoor

Tja! idag är det äntligen lördag!  O Jag har varit på ikanohuset med Judith o Shoppat! sååå nöjd över det jag köpt! älskar alla grejor! . O jag hade världens tur med shortsen. Jag hade sett dem i stan o velat ha dem, men inte köpt dem. sen hade judith frågat efter dom där o då var dom helt slut o skulle nog inte komma in igen. . o på ikano så gick jag o kolla efter dem , men hitta dem bara i svart. Så jag fråga. o han trodde det hade kommit in. men så kolla han ,å sa att det var slut. . o precis innan vi skulle gå ut, kolla jag en sista gång i en hög, o där låg dem!!! TUR ! i min storlek o allt! de var menat att jag skulle ha dem. hahah . Köper kanske shorts lite tidigt. men de skulle ta slut annars! haha. längtar till sommar!!
Påfågelörhängen  Cubus 39:-
Halsband JC 89:-
Shorts Carlings 349:-

Dag 1 - om mig

JAg börjar idag då . . haha :)
Okey !
Jag Heter Edith Hanna Margareta Gustafsson ,är 15 år , går ut nian på Johannesskolan , Norrköpings kristna skola (ja,jag är kristen) ,jag går somsagt skolan ii norrköping, Men jag bor dock inte där, utan i Linköping ,så jag pendlar varje dag. har gjort det nästan alla skolår. Så jag är van ! haha . Linköping är ganska mysigt tycker jag, men jag vill absolut inte stanna här så länge. o de ska jag inte heller. För att om ett halvår flyttar jag förmodligen till Min bror och hans fru i Stockholm för att gå gymnasiet där ! kul! :)
Men iaf. Jag är en ganska framåt person ,söm gärna pratar med lite nya folk, o klarar av det rätt lätt ! haha.
Jag är oftast väldigt glad. Men när jag är sur ,då är jag sur, o då visar jag det! haha .
Jag tycker om att prata om saker hela tiden, om det är något ,då behöver jag dela det. Om det är något jobbigt eller något kul, oavsett. Jag är väldigt beroende av närhet, Speciellt kramar. Men också att man bemöter mig glatt o lättsamt, för jag får annars jätte lätt känslan av att inte vara omtyckt av den som låter sur eller liknande.  O då kan jag få lite smått panik. hhaha
Något annat typiskt mig- jag är en tidspessimist ! ( tvärtemot resten av familjen! )
Jag får typ verkligen panik av att komma sent till vissa grejer. om jag ska dit. om det inte är så viktigt eller jag inte vill ,då spelar det inte så stor roll. Men ska jag nånstans, då ska jag va där i tid. o min familj är inte sån alls. när de väl satt sig i ilen då har jag redan sprängts av vrede o panik några gånger! haha! Detta gör att jag har svårt att flyga. jag vill typ va på flygplatsen Dygn innnan , IFALL typ bilen skulle braka sönder o mobilerna skulle vara urladdade o de är typ mil till närmsta hus . HAHA ! Jag fattar inte hur jag lyckas stressa upp mig själv så enormt, o de omkring med ! :P  hahah, jag låter lite knäpp va ? Men jag är nog lite knäpp också .. Iband är jag ganska trögfattad och  jag kan skratta åt konstiga grejer o vilja hitta på skojiga saker!
O juste, trots att jag  är världens " TÄNK OM det skulle hända, eller det, eller det, hur gör vi då? Jo vi packar en extra vattenflaska ifall vi skulle tappa den ena " ,så älskar jag att vara spontan! Som typ förra nyår. Jag ,noomi ,abbe o sanna hoppa in i bilen 4 på natten o åkte till eskilstuna. Varför? Det vet nog ingen, vi kände väl för det. Men det var så mysigt! Jag älskar mysigt. Mysigt är mitt favvoord! haah . Oj ,nu vart det långt. jag slutar här. Nu har ni nog ett humm om hur jag är o beter mig o vem jag är o bor osv. .  haha ! Puss

DAyS

Heej!
Idag är det Onsdag! Helt okej dag! . har haft nationella i kemi. . Det gick ju inte helt toppen ,hhaaha. hatar kemi!  Aja skönt att det är över!! Jag är jätte jätte trött just nu . . Sov hos min härliga vän Simon inatt o vi gick o la oss 20 i 3! Fy skam. jag var väldans trött på  nationella. Visste att det var en dålig ide att sova där på en vardag. Hahah ! Men men. Idag har jag inte gjort mycket alls. orkar inte. skulle tränat, men tror inte jag orkar det heller. Min lillasyster Elsa fråga om jag ville kolla på film sen. . o de orkar jag nog iaf ! hahaah.
O juste, har SO uppsats som jag måste skriva på. kanske börjar idag. .
Imorgon ska jag på Farmors begravning. Blö. hatar begravnigar!
Aja, jag låg o kolla på min älskade bästavän Olivias blogg, o hon har en grej hon håller på med. Skriver om olika saker. Det lät kul ,så jag snor den och börjar idag eller imorgon! haha  ;)
Dag 1:   Om mig
Dag 2:   Min första riktiga vän
Dag 3:  En rolig kväll
Dag 4:   En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 5:  Min bästa vän
Dag 6:  Det här saknar jag
Dag 7:   Tre saker jag ska göra innan jag dör
Dag 8:   Mina drömmar
Dag 9:   Det här är jag beroende utav
Dag 10: Någon jag vill byta liv med för en dag och varför
Dag 11: Det här får mig att le
Dag 12: Mina rädslor/tvångstankar
Dag 13: Det här vill jag ha
Dag 14: Min favoritmat
Dag 15: Det här hade jag på mig idag
Dag 16: Mina syskon
Dag 17: Den här månaden
Dag 18: Min favoritplats
Dag 19: Min dag
Dag 20: Min önskelista
Dag 21: En dag jag kommer ihåg
Dag 22: Något jag längtar till
Dag 23: Något som jag inte längtar till
Dag 24: Min nuvarande kärlek

Evelin 1 år

I fredags fyllde Evelin 1 år! :) vi firade henne med taco o tårta ballonger och släkt! Så mysigt! mina bröder Johannes och Isak o deras fruar maria o mia var nere här också :) o famlijen , linnea,stina o några till !:) Vi hade en helskön kväll. o evelin var glad. haha ! :)
Isak,maria och Evelin
Linnea,Judith och maria!
haha! ful bild. !  jag gör tårtan:)
Evelin med sina nya jeans och skor! Cooling!
öppnar paket! :)
tårtan ska ätas med händerna . men hon har missat munnen några gånger. . haha!
Mys!
1årig ängel.
Ellen o Johannes!

heey soo sister

Heej! nu är helgen över o skola igen! Skolan idag gick så fort! haha. skönt! men nu har vi endel plugg framför. . blää!
Efter skolan mötte jag upp Simon,vi åkte hem till mig, satt o prata med Judith o disskuterade, som vanligt! haha
Sen åkte de på sång. Jag skulle åkt o tränat,men har varit lite hängig imorse o jätte trött! så jag orkade inte.. typiskt. jag som inte tränat på en vecka! jag börjar få lite panik. . .haha
Igår var jag i kyrkan ,sedan med simon o fikade i 4 timmar. trevligt som vanligt! härliga simon :) .
Innan dess har jag varit med Olivia och lite med Akink och Judith! :) Bra helg!
Ska plugga o träna denna vecka. hinner nog inte så mycket mer! haha .
Tog lite bilder på Elsa och Evelin. Evelin fyller 1 år på fredag!
Kraaam
Simon disskuterar med Judith.
Evelin o elsa !
Elsa sötan!
evelin alltså haha. älskar den förra!

Liviiaa

Heej. äntligen fredag!!
haaha .så skönt. . har bara tagit det lugnt idag. . mådde väldigt dåligt imorse, men är mycket bättre nu! skönt.
Har haft en mysig kväll med Olivia, Judith och Ellen. Vi åt tjockisgrejer och satt o snacka om massa . . o Dansa! haah . Har inte träffat Olivia på två veckor. så det är skönt att se henne igen.
Jag älskar att vi inte enns behöver höra av oss på länge, för att när vi väl ses så är vi Exakt lika bra Bästavänner som innan ! haha. Hon är så lätt,så skön. Så glad att jag har dej Liviaa!
Hon ligger dock o sover nu. . haha . hon somnar alltid . . -_- .
men ska väl med sova. . el kolla på film. har lust. . haha ! men men , Godnatt ! puss!
ser störd ut. . .haha !
Puss!

Studiedag!

Heey you!
Idag hade jag studiedag! så skönt. älskar studiedagar!  :)
har tagit hand om Evelin hela dagen, hon väckte mig klockan 8! Unge. . . haha
Har pluggat lite,lagat mat, tvättat.. jagat evelin. .vardagliga grejer dvs! haha
Ska strax iväg till Pianot. Åh. varför har jag aldrig lust att spela på just torsdagar hela tiden!! alla andra dagar vill jag ju . .
haha . Skulle hellre vilja mysa ner mig i min säng o kolla på någon mysig film! som igår! haha
jag just nu!
judith tar så fina bilder. . . ahaha
Puss!

love and other drugs

satt nyss och kollade på filmen "love and other drugs". den var bra! fint slut. o den var mycket bättre en förväntat! bra det :) åh,älskar att kolla filmer såhär på kvällen :)  Men nu ska jag sova! Har studiedag imorgon, men ska upp tidigt endå o ta hand om evelin. Så ja, godnatt!

RSS 2.0