Mitt humör går upp , är på topp. sedan ner igen.

precis som rubriken säger. förra inlägget . då var jag lycklig . nu NAEE! nu vill jag låsa in mig i ett svart hål , leva där i 20 år . o komma ut igen. KANSKE . fyy. nae. jag orkar inte. Vad skönt det vore o slippa att kämpa, bli sårad, känna siig som skit. Livet är inte enkelt.  jag försöker intala mig att njuta men nae!! NU SKA JAG MINSANN vara sur, gråta o skrika över allt jag stör mig på ett tag o sedan ska jag njuta. njuta av att vara i bornäs. med mina älskade kusiner.syskon morfar o maggan. O platsen. älskar den här platsen . den gör mig lycklig.
Men åh... Father i need you!

Vi hörs när jag är lycklig igen! haha

Loong time agoo

Heeej! länge sen! Men sommarlovet tar ju över!! Jag har det Så bra. har haft ett underbart sommarlov hittils.
de senaste veckorna har jag varit på Bjärka. Åh. jag älskar det lägret av hela mitt hjärta. det är så bra.det ger så mycket! så nu är jag fylld av lycka så att det precis räcker till nästa bjärka! haha :D
Sen har jag varit i Stockholm. Så underbart. älskar stockholm och folket där. o så har jag fått ett syskonbarn. Fy vad kul! :) o så har jag varit på semester på västkusten med min älskade familj. Jaa. o i uppsala och på bröllop i Östervåla. min morbror gifte sig. FY VAD KUL!  åhh. hade ännu en jätte kul dag på ännu ett så vackert bröllop som tvingade fram lite lyckotårar! Älskart.
Nu är jag med min kusin här hemma. men vi åker till landet, Bornäs ikväll.
igår shoppade vi lite grann! oj. det är endel rea!
Men men . det är mitt sommarlov i kort sammanfattning! helt underbart. det ända som inte är lika kul är att jag inte haft så mycket tid att umgås med mina älskade vänner här hemma . Jag saknar dem. men snart är jag hemma igen. DÅ vill jag vara med de käraste vännerna jag äger. haha ÄGER dem.
Men nu ska jag gå! Pussheej!
har tyvärr inga kul bilder på min sommar här. på denna dator. men visar någon gång.snart.

se nuet.


If you're always reaching for the stars, you may fail to grasp the Blessings surrounding you now.

En text jag fick på facebook på en grej förut idag.
Det var lite coolt för det var precis de orden jag behövde nu. har gått i veckor o funderat på saker o livet. Inte riktigt kunna njuta helt utav livet Nu utan bara viljat, längtat. . Har försökt kämpa bort de tankarna men de kommer alltid tillbaka. Negativa tankar. som trycker ned mig. Skit saker, små saker. Men jag måste leva i nuet. Inte tänka på allt som kommer utan göra drt bästa av nuet. Vara tacksam för nuet. Så tack gud för orden.
Father i need you to make things right.
Tar en bild på mig o olivia bara för att jag älskar våra utflykter,våra finfula sommarbilder, älskar henne o saknar den människan en massoor men som just nu befinner sig i Amerikat o har det Skoj! kooom heeem!

Syr !

Heej . jag sitter o syr klännigen till Albert (min morbror)s bröllop! kände att de kunde vara kul att ha på sig något man själv gjort! :) Så ja. Jag är snart Snart klar. bara lite små justeringar kvar! har även beställt skor från Nelly.Men de har inte kommit än. Åhhh älskar bröllop. ska bli SÅ kul. två så härliga o underbara människor som jag älskar så mycket ska gifta sig. Lilla abbe. åh. LÄNGTAR!! men innan dess blir det massor med kul! Imorgon bitti drar familjen till västkusten o sedan kanske stockholm o sen BJÄRKAAAA med Sofia o Olviia Såklart! TAGGA RÅÅ!
Lite dåliga bilder på klännigen o skorna. :) Ni får se bättre när bröllopsbilderna kommer!
vet inte vad jag gör med ansiktet. .
Nelly  Shoes - Zhob

Tja jag heter edith och jag orkar inte blogga varje dag. .

Hhaha ,ja .. som rubriken säger. inte allt för ofta. men det är ju så jobbigt att sätta sig framför datorn, skriva något kul eller tråkigt. . välja ut lite bilder. som oftast finns på den andra datorn . . så jag skiter it o kollar på facebook istället. för vem bryr sig om min blogg? jo jag. . om 10 år ska jag kolla tillbaka o säga" haha kolla vilken konstig ungdom jag var! hade ingen aning om att jag var så Liten.  . trodde att jag visste allt. o grubblade över skit saker. oroade sig för allt! Tur att man växer upp! " hahah . eller så hoppas jag att det blir. att jag slutar oro mig iaf.  .haha ! KUL JUL . Ae men iaf. Kollade just på film med Judith , Billy och Jonathan. Najs  ! filmen heter Arthur. JAg gillade den. Älskade hur huvudrollen var så knäpp ,galen ,spontan o inte tänker utan bara gör ! Fy vad skön. Såå ska min man vara tack! haha
Arthur Poster
oj. den vart liten!

RSS 2.0