Student!

Lite bilder från gårdagens student!

Snygg Student!

det vackra paret.

mariorna.

fler tog studenten!

tårtorna klara!


Grillning!

Heej ! åh så skönt med helg! har dock bara varit 2 dagar  i skolan denna vecka för vi har varit en massa lediga! igår för att min bror Jonathan tog studenten! KULT! Bara 3 dagar kvar i skolan.

Aja! idag åkte jag till norrköping för att fira att Nadia fyllt år med lite grillning med tjejorna! MYS!

Fia kom med muffins ,present o blommor till nadia!

presenter!

söta sandy! haha

råka tända eld på kameran lite. . HEHE

maat!

Såklart gruppbild! BRA KVÄLL! :)


blue horse

TjenarE!

idag har min dag varit ganska seg. har varit så rastlös! satt o försökte komma på något att göra. Det slutade med att jag städade lite och möblerade om litr prylar. haha. o gjorde en typ tavla.  .hah . VAr ute på promenad med Judith ,Elsa och hunden också. mysigt. så skönt ute!

 

Imorgon har jag iaf kvällen planerad. Jag, Sofia , Olivia o Elin ska vara hos elin o ha GIRLS NIGHT! Hahah, bada ,grilla o sova ! haha kult! får se om jag hittar på något innan det imorgon. Troligen inte.

Om det är sol så ligger jag nog i trädgårn med bikinin på o blir lite Brun! haha. fast det verkar aldrig som det blir nån skillnad. . .typisk! haah Aja, GODNATT!

 


Dag 8: Mina drömmar

Drömmar. oj .de har man många av..  o de ändras hela tiden. Men man har ju såklart drömmar som stannar.

Men jag drömmer iaf om att i framtiden bo i ett fint vitt hus med bruna detaljer och en stor mörkbrun dörr. haha. Bo vid vattnet o inte ha för långt in till stan. Vara glad över livet o känna glädje för morgondagen.

Vara lyckligt gift med en AS bra man!! hahha! som har samma drömmar som jag.

ha ett jobb som jag ÄLSKAR ! jag vill inte jobba o slita o hata vad jag arbetar med bara för att få pengar. Faktum är att jag hatar pengar.. men jag vill ju såklart ha pengar så att jag kan ha det bra. men jag vill inte vara arg o sur o komma hem från ett skit jobb bara för att få pengar. nae. då bor jag hellre olagligt på nåns skog i ett eget byggt hus o skjuter djur till mat o är LYCKLIG! hahaha!

 

Men jag vill också få underbara barn.. Men alla dessa är ju ganska vanliga drömmar som typ alla vill. . nån gång.

 

Men något som jag velat o drömt om sen jag var ett litet barn är att stå på en scen ute nånstans i typ afrika , dansa, spela drama och prata om Jesus till folk som aldrig hört hans namn. Se under som man aldrig trodde skulle kunna ske. Få användas av Gud, vara med om otroliga saker. O tjäna honom in i det sista. Tills jag dör. Tillsammans med hela min Familj ,man och barn.

 

När jag gick i typ 4:an frågade min lärare "Edith, vad vill du bli när du blir stor? . Jag svarade " Jag ska bli MISSIONÄR !:D " hahahah ! o den drömmen har inte slocknat. och jag hoppas inte den kommer göra det. För det är nog guds plan för mig. Trots att jag är livrädd för allt som finns typ . alla djur och människor o mörker o allt.  . så är jag inte rädd att stå på scen. jag trivs där. Detts är min största dröm.

Men så finns det 1000 andra små. haha

 

Puss

 


förvirrande!

Hahah . är helt uppspelt! har nyss kollat på filmen "the illusionist" . . den är så spännande. jag har ngo försökt komma på 100 lösningar på hur den kunde sluta under hela filmen .. o en var VÄLDIGT nära! haha.

Aja, sista dagen i skolan idag för denna vecka. vi är lediga till onsdag nästa vecka! :) skönt!

Hade prov.  .Så skönt att det gick bra o det är det näst sista. Ett kvar!! SKÖNT!

har varit på ikanohuset med Judith idag. drog hem ett plagg. KULT! men nu är jag pank .. det var mina sista . . haaha! Men oj alltså. juste. det är så kort kvar tills jag slutar skolan . eller ja , 9an. Har gått på samma skola i 10 år!

Men men ! vi hörs! haha

 

brallorna är nya! från Vero Moda. örhänget är från nån liten butik i norrköping som jag var inne i idag (köpte 4 par för 95:-!! så himla bra. ) resten är old!


RSS 2.0