Köpta på Weekday.

Jeans 100:-
t-shirt 40:-
t-shirt 60:-
Jacka 100:-
Köpte dessa på Weekday idag. så himlarns bra. massa rea! Älskar rea. det var verkligen billigt! 4 plagg för 300:- ! :)

STOCKHOLM

Är i Stockholm hos Johannes,Mia, Isak o Maria. :)
har varit här sen  torsdags. . då var jag på öppet hus på Design&Construction College (gymnasium) som jag vill gå på. Den verkade bra! ganska liten , nystartad skola. O jag ska nog gå  entrepenör,inredning! :) skoj!
Igår,fredag. var jag o mia på bibelskolan, var med o lyssna. det var så bra! åh, jag vill verkligen börja bibelskola.
Sen åkte jag  o mia o träna. . fy vad jag känner av det nu  .. sen åkte vi o johannes till fam. Elvelyck o var med barnen o hade myskväll! väldigt bra dag.
idag har jag ,johannes,isak o maria varit på gamla stan. en är så mysig. gillar gammalt! sen var vi på stan o handla. handlade lite på Weekday :) . visar dem nån gång snart!
Nu är vi hemma o ska äta.Byee!
Johannes & Mia
Maria & Isak
puss

Slut med lov, dags för skola.

Heej! Sitter på bussen påväg hem. Det var första skoldagen idag. Jag hade gärna velat ha längre lov. . Har redan ett prov denna vecka. Blä. Men det ska nog gå bra. Men fy vad skönt att det är sista terminen! Men men , ska dra . Puss!

Come home running

heej ! sitter hemma o väntar på att Olivia ska komma. vi tänkte gå på bio,men filmen vi tänkte se var typ fullsatt. . synd! så vi hittar på något annat ! :)
Igår var jag med Simon o gick runt i stan o sen tog en fika. Det var en trevlig dag. :)
jaa, har inget mer att säga.
Hoppas ni har det bra.Kram
i will follow- chris tomlin

nya plagg.

Köpta på monki båda 2.
min är svart, inte grå!

Home sweet home

Sitter hemma o tar det lugnt. idag har jag städat. hade tänkt fika med Simon,men han var insnöad. . haha! dumma snö. . aja, så jag har städat hela tiden, o tvättat. Nu sitter jag med kära sötsyster Evelin i soffan. .!
Igår kom jag hem från bornäs.där min morfar bor :) . så mysigt där ute!
Imorgon ska jag nog fika med simon eller åka till bornäs. . vi får se! men vill gå på stan . .det är ju massa rea. så bra! har bara gått en gång under mellandagarna. kanske visar senare vad jag köpte. om jag orkar!
Men det är så skönt att vara hemma. ska vara hemma hela dagen tror jag. mm bra!
Älskade Evelin ! hon ligger här bredvid. så mysig!
Puss

UNITE 11

Heej!
Jag kom idag hem från Unite 2011! det är en nyårskonferens i Jönköping. Det var SÅÅÅ kul! det är ca 800 kristna ungdomar samlade. . stämningen är underbar, predikan har varit super, lovsången fantastisk o folket härligt.. O Gud har varit BÄST!
Deet har varit 3 dagar med tårar o glädje. o nya vänner o gamla vänner. alla lika härliga. Många har fattat egna,nya beslut eller bara blivit påfyllda med vad gud vill säga. Jag har tagit flera beslut där. o jag är så tacksam för att jag åkte. Orkade knappt först. men det här var ett av de bästa sett att fira nyår på. Jag saknar det redan. enormt mycket..  men det är skönt o vara hemma. o få sova ut lite..
O jag har fått nya favoritlåtar med.
En jag älskar är "God of this city- Chris Tomlin"

RSS 2.0