pluggar

Hej hej! här sitter jag o pluggar på glosor, har just pluggat matte, försöker hitta en insändare och ska snart börja plugga NO. Och OM jag hinner börja med Historia. Gillas läget? Hmmm. om jag ska vara ärlig så njae.. Tyvärr. Men vill bara bli klar så att jag inte behöver göra nått i helgen. Fast det behöver jag nog ändå. Tyvärr.. Ja, men sånt är livet när man går i skolan.. ÅH vad jag längtar till studenten just nu.
Aja, jag kanske ska till norrköping i helgen o träffa de gamla klassisarna. Några av dem iaf. KUL, saknar dem!
Men åh, jag trivs ändå så bra på Teater, Estet! Så jag gillar läget. Hejdå, nu ska jag drunkna en stund till (:

Plugghelg

Jag blir helt störd av att sitta hemma en hel helg , delvis ensam o bara pluggar Naturkunskap.. Det är det enda som finns  i min hjärna just nu. . Men är ganska nöjd över mig själv ändå. Att jag inte fått totalångest för att jag suttit hemma utan faktiskt kunnat känna att jag måste plugga och HAR gjort det. . Men samtidigt har jag mycket plugg kvar. .
Ajaa, slut om pluggandet. JAg vill byta blogg! till blogspot. . .eller devote. Får se. Gör det nog snart. ska göra om grejor på bliggen då. Sköönt. hatar min blogg just nu. O denna tråkiga text gör det inte bättre. HEHE.
Nae, inga blider har jag. Så jag slänger upp en bild på världens snyggaste man. Bara Hans utseende gör mig glad.
Så , godnatt!

åh jag saknar saknar saknar!

Spenderat min fredagskväll hemma med mina underbara föräldrar och bara 2 av mina syskon. det kändes tomt! Jag har pluggat o så har jag haft myskväll med dem o kollat på film.
Meen åh vad många människor jag saknar nu!!
Min älskade familj som är utspridda lite överallt.De i stockholm och Josua o Madde i Australien. Emma Rydh som jag inte träffat på så länge!!!! O Gwendolina. Min älskade barndomsvän. Sofia o tjejerna i Norrköping. Vi spenderade ju varje dag tillsammans förut! Noomi o Ruth! Julia och Rebecka! Hannah,victoria och carro! Hannah och Naomi! Och så ännu lite fler personer. . AHHH blir ju galen. Varför är man så utspridda överallt. Jag vill samla alla o umgås med dem. Vill åka o hälsa på alla! Men nae. det har man ju varken tid eller pengar till..
Men men. nu vet ni iallafall att jag saknar er en massor!! Pussar

SJUK!

Vilken dag. .. Jag vaknade upp och var hur trött som helst. Har verkligen sovit för lite.. Men inte bara det.. Jag hade huvudvärk som kändes mer som feber, förskyld o täppt i öronen o näsan. Helt enkelt inte bästa hälsan. . Men jag drog mig upp iaf och kämpade mig till skolan. Tack o lov hade vi iaf sovmorgon.
Men mitt hopp om att bli bättre längre fram gick inge vidare.. Snarare tvärtom. . Plågade mig genom sista timman o åkte hem o sov direkt i ca 2 timmar.
Men jag blev lite piggare efter att jag sovit. (:
Men inget ork till att plugga finns dock.. o jag har mycket plugg just nu..
Men men jag ska sova o bli frisk till imorgon! För då måste jag prestera bra på teater lektionen för att vi ska spela upp en karaktär som vi arbetat med ett tag.
O min är så himla svår!! JAg ska spela schizofren o det är ju inte lätt.
Så ska ta mina sista minuter innan jag går o lägger mig till att öva!
GOdnaaatt.
O jag har lite bildbrist..

Trött?

När man gråter för att enns syster ska låna datorn en stund DÅ är man verkligen trött.. FÖR trött.. haha!
Jo, men det blir man om man sover hos Linus med vänner som man sitter uppe med till typ halv 6? o inte kan sova bra alls fram till 9.. MEN det var en trevlig kväll. Och jag ångrar inte att jag låtit min stackars kropp få lite för lite sömn. Jag har mycket plugg och försöker skriva en redovisning till imorgon . Men nae. JAg bryter ju typ ihop. haha. Ska ta tag i mig själv en stund till o plugga, sen sova gott..
Meen åh, så härligt att hänga med vänner. Kommer dem bara närmre o närmre hela tiden o det gör mig så glad. För de alla är verkligen guldvärda. Man orkar veckorna tack vare vänner. Ja det var som vanligt bra helt Enkelt!
Tack så mycket för en bra kväll och dag. Kärlek till er.
Nu säger jag Godnatt. Önska mig lycka  till med pluggandet.. Det ser inte ljust ut..
inga bilder från dagarna, tyvärr..

Föralltid där

Jag håller dig i handen genom livet.
Vissa gånger släpper jag taget med då bär du mig.
När jag är vilsen o inte hittar hem, då går du där, visar mig vägen.
När jag är sårad, Då helar du mina sår.
När jag vill gråta, Då får jag gråta i din famn.
När jag vill skratta, då skrattar du med mig.
När jag tror att jag är övergiven, då visar du mig att du finns där..
Du älskar mig, vad jag än gör, vad jag än går igenom, så är du Alltid där.
Den högsta, Den största.
Gud. Du är grunden i mitt liv, Du är mitt liv.

Sådanadär tjejor som gör en så glad

Igårkväll kom Lovisa,Olivia,Elin o Mai över hit. Vi hade en så mysig tjejkväll med mat, prat, musik o mys!
De sov över o åkte nyss hem.
Åh, jag är så tacksam över de vänner jag har. Jag älskar mysiga tjejkvällar med vänner man verkligen tycker om. Som man kan prata med allt om. Som man kan skratta o gråta med. O som man kan dela allt som tynger en med.
Men som man samtidigt bara kan få vara, vara sig själv o ha det allmänt bra.
så tack Tjejer, för en mysig kväll o dag!<3
Nu ska jag snart till tandläkaren o dra ut sista tanden av 4. Usch . . Dålig timing eftersom att jag ska till Linus ikväll  o umgås med vänner. O så ska jag dra ut en tand så att jag kommer sitta o plågas av smärta.. Så får komma lite senare. Men ändå. Jag gillar läget, Gillar livet!

Alternativ

ÅHhh, så skönt med helg!! älskar det.
Under de senaste 2 dagarna har jag hängt med familjen, Isak o  Maria kom ned o hälsade på. Vi åkte ut till bornäs.
Jag mötte upp Olivia, träffade vänner i några sekunder hahah, sen hem till mig för att klä oss inför kvällen.
Vi åkte till Elin o sen gick tillsammans till ALTERNATIV. Mötet var bra! Så de vart en lyckad kväll.
Vi hade en mysig kväll hos Elin efteråt o idag gick vi upp tidigt för att de skulle till kyrkan. Så jag åkte hem. O jag var glad åt att jag var uppe tidigt. Ända tills jag kollade på film o Somnade o insåg hur trött jag var! haha. Så nu är jag DÖD. Vi får se vad de blir av kvällen. .troligtvis I.N.G.E.N.T.I.N.G. :)
Alternativ

P.L.U.G.G

ÅH. Jag är seg.
Slutade kvart över 4 idag. Men så mycket klagar jag inte över dagen. EFtersom att vi hade teater ganska länge så kändes den kortare. Skönt! Men nu har jag 2 teater läxor, en massa matte och historia uppsats. De mesta ska vara klart till imorgon. Dock inte uppsatsen. tack o lov! Så nu har jag gjort som jag sa. Tagit det lungt en stund o ätit o nu ska jag börja plugga. O verkligen inte bara slappa o sega. JAg vill få mycket gjort . så jag blir av med det!
Så japp. önska mig lycka till. .
Det känns lite som på bilden. Inte riktigt dock. . haha

Idol kväll

Igår hade jag lång dag i skolan . Till fyra. var helt slut efter det.. Men jag tog tag i kvällen o åkte till Emelie. Där många vänner redan var samlade. Åh, blev genast glad att jag åkte trots huvudvärk , plugg , lite sjuk o trött.. För vad är inte bättre än att träfa vänner man verkligen tycker om. Som man inte träffar allt för ofta.Som man älskar att hänga med o som gör skolveckorna genomförbara. Det var en Mysig kväll!
Idag slutade jag vid 2. men var så trött. Akink är här. o vi ska äta! Sen blir det plugg. FY, vad jag inte har lust. Men kämpar på o längtar till helgen!
Puss
har inga bilder från igår.

Teater

Jag byter linje från Hotell-Turism till estet,teater imorgon.
Det har vart så mycket velande hit o dit om hur jag ska göra med gymnasiet, linjer o allt det där. Har varit så förvirrad. har fått panik. Men nu äntligen så besökte jag Teater. o det kändes rätt. Det var där jag ville gå från allra första början. Så är så glad att jag besökte. Klassen verkade härlig o lärarna väldigt bra och linjen väldigt kul!
Så jag hoppas att de håller i sig! För jag vet inte vad jag gör annars. Men jo, jag tror att det är rätt. Det är där jag ska vara..
O jag är sååå fruktansvärt tacksam över att jag haft mina vänner under min jobbiga "hur jag ska göra med gymnasielinjer o allt!". är så glad att Speciellt Olivia och Sofia varit där.
Olivia, åh. Världens bästa vän! bara prata ut om allt med henne är bland det bästa som finns. Bara få säga allt man känner o få stöd. Olivia. Du är så himla bra! finns alltid här för dig, o det vet du! <3
O Sofia. Som verkligen gav min stöd när jag som mest behövde det. Som gav mig ett uppmutrande sms mitt i alla tankar. OJ alltså .TAck gud för ALLA mina vänner.<3
JA, nu måste jag sova! Godnatt!

jag tycker en aning synd om mig själv! o det är fel ..

hhaaha, ja . . Låter rubriken tala. . Haaha. jag har varit hos tandläkaren o dragit ut 2 tänder idag. JAG GILLAR INTE TANDLÄKARN! haha. det är så hemskt. . sprutor, slipmaskiner, äckliga verktyg, bedövat ansikte..  Usch! o så smärtan när bedövningen går bort. O denna fruktansvärda huvudvärk. . O när man försöker hålla en konversation med någon men den hör inte för att man har papper i munnen för att det inte ska smaka en massa blod, så får man säga om, o då gör det så ont att man gråter. . .JA, livet är härligt. . haha!
Men det är väldigt hemskt ändå, att jag tycker så synd om mig själv. För senast igår var jag hos Erik o kollade på en film om när typ en miljon människor dog i Rwanda . . Plus att jag såg en dokumäntär om 9/11. människor hoppar från höghus o dör för att undkomma värmen. mina sketna tänder är ju INGENTING jämfört med det. om jag bara förstod det varje minut, varje sekund. Tänker på alla familjer som förlorade någon under dessa 2 händelser. Mitt hjärta går till dem.

Mys

Igår så bestod min dag endast av plugg,Städa, ducsha, tvätta, kolla på film o sist men inte minst, En härlig myskväll med syster. Med té o nybakta scones, o prat om allt o ingenting. Älskar våra myskvällar. snacka om syster o bästavän hon den där Jullan.(:

Kusiner med minnen

Igår och idag hängde jag med Rebecka, min kusin. Hon kom efter skolan. Vi tog det lungt hela kvällen, o cyklade iväg på en mysig picknik. Satte oss på en bro o bara pratade, fikade. Måste ta vara på de skapligt varma kvällarna innan kylan tar över helt. Det var så häligt. När vi cyklade hem sjöng vi på en massa låtar som vi alltid sjöng o dansade till som barn. Det resulterade i att vi resten av kvällen satte på högsta volym, dansade,skrattade, väckte upp minnen från förr med Carola,Martin Stenmark och Linda Bengtsing! hahaahahahah!
Rebecka vippade cykeln, tappade glassen, välde vattnet. . på några få meter. Smidigt!
Glass med Dumlesås

Vänner

Lite bilder jag glömt lägga upp från när dessa härliga folk var här. Lite efterfirande av min födelsedag. SÅ mysig kväll/natt! Åh, tycker så mycket om dessa människor. Tack för en bra kväll!


Ett lyckligt, fult barn

Sitter o bläddrar bland bilder på denhär datorn.. oj vad kul! Kollar på jätte gamla bilder. Då vi alla i familjen såg ut som små lortiga, fula,konstiga MEN Lyckliga ungar. Det var vi också. hahaha. älskar det..
Kom hem från skolan för ett tag sen. vi hade Guide tur i stan . vi guidade lite människor. segt, eftersom vi fick vänta på en grupp som aldrig kom, i en timme! Ajaa! igår hade jag praktik på Scandic City. Det gick bra! Men var så trött när jag kom hem så att jag la migvid 4. o vaknade inte försen 3 på natten! men somnade om igen. jag sov 14 timmar! haha. aja , det behövde jag nog. har varit sjuk ett tag lite av o till . med feber ..Usch! aja, det är bättre nu!
Detta är också ett sätt att roa sig. Ganska vanligt i familjen Gustafsson...
n
Ellen!! sura tjockis mys unge!
Maggan o morfars bröllop. o Esters STÖRT fula jacka. hahaha
Jonathan, Albert, Josua,Judith o jag. innan alla utom ellen o jag åkte till Portugal.
Johannes, Josua
jag var ingen fin unge. . hahaha
jag
Josua
O så avslutar jag med en bild på Mig o Noomi , min kusin och bästavän. På den där gungan som vi alltid gungade 2 på, utanför deras hus, Orke i uppsala. ÅH. är så glad att jag fått växa upp som en bondeunge i fula kläder o smutsig runt munnen, men sååå LYCKLIG.

släpper bekymmer o bara är.

mysig dag/kväll här i Stockholm. Åhh. jag kan stanna här ett bra tag till. Älskar att vara här. allt är så enkelt när man är här. jag blir så lycklig.
Älskar att hänga mes familjen. Min familj betyder så mycket för mig, Det är där jag alltid kan vara mig själv o bara njuta . Vara helt avslappnad o inte tänka på hur man ska vara o bete sig. Är så glad just nu. o Så ska kvällen fortsätta med spel med Judith,billy,Johannes,mia, isak o maria . Tack gud för en så bra familj!
Hej sålänge!

Stockholm

Sitter hemma hos Johannes o Maria (+ isak o maria ) i Stockholm. Kom igår kväll. Billo o judith är här. mamma ,elsa o evelin har fortsatt upp till Uppsala.
Det är så skönt att vara här. Älskar att bara få vara. med människor jag älskar så mycket. Dom är så underbara!
Vi ska ut snart o kolla på nån vattentävling? haha . jag har inte koll, hänger bara på! Imorgon ska jag träffa Elsa -Maria. Så kul Saknat henne!
Jajuste. Firade min bror Jonathan igår också. Så kul. älskar dej Jonathan! Grattis igen.
Heejdå sålänge!
Lite bilder från Stockoholm.

RSS 2.0