16 hela år.

Heej! Äntligen fredag ! så skönt med helg! Slutade tidigt idag, åkte o träna eftersom jag har nytt kort på Friskis. Kult!! sedan hem, o så till stan igen för att träffa Nadia. ÅHhh . saknat den människan. det var senast på 9ans avslutning vi sågs. så vi hade en del att prata igenom! MYS! fick en jätte fin ring av henne med ! O ett par örhängen av Becka. Iaf, sen hem igen. hade gaaanska ont i benen när jag kom hem. fram o tillbaka hela tiden + gymmet! träningsvärk nästa! Men så har jag städat en massor! så skönt att få lite rent. känns så öppet o friskt då. fixat om lite i rummet. men nu ska jag sova . är så trött. imorgon kommer lite vänner, då ska vi ha en mysig kväll/natt här hemma!
här är bilder från födelsedagen igår.
pussel jag fick av David! haha
Älskar dig!
friskt par!
avslutar med en bild på min älskade syster o jag. O mina fina blåmärken från Nollningen med. .

It's my birthday! YAAY.

japp, idag fyller jag 16 år. Stort va! :D hahaha! Har haft en jätte bra dag. trots att den inte började.. . perfekt? haha. men men , den sluta iaf väldigt bra! :D tack så mycket alla som grattat mig o som gett mig presenter. så fina. är så glad. åh, älskar min släkt ,familj o vänner så mycket!! ni har gjort min dag till en dag jag vill minnas. ja, men nu ska jag sova! är så trött. lägger upp bilderna imorgon, om jag hinner! orkar inte nu! kram
Tjena. måste fixa min header. och blogg!. Sketa ful ju!


Trött tjeej

Heeej, jag är en trött liten tjej just nu. blev helt slut när jag kom hem . . har varit i skolan o slutade 3. ganska segt. Sedan träffade jag Olivia, erik, fredrik lovisa, arvid o jocke en stund. Kul.  jag gillar dom människorna så mycket! härliga vänner. Men men . nu ska jag ut o promenera med Becka. trots att ingen av oss är så pepp. haha. aja! Hejdå såleenge. O  Olivia. jag elskar deg, inte hator. (:

rubrik

Japp. Nu är helgen slut o det är dags för skola. Andra veckan på gymnasiet. Känns skönt att börja komma in, börja se vad man gett sig in på. Det har varit lite av o till i en vecka, men från idag så har linjen känts bättre. känns som det skulle kunna vara något jag vill jobba med. Men jag ska nog besöka estet . teater klassen. Jag har funderat på den så mycket. om den är bättre , o jag vill inte gå i 3 år o undra, så jag pratade med mentorn idag, o så sa han att han kunde se så jag kunde besöka. det känns bra. att iaf få se hur den är. om den är sjukt bra, då kanske jag byter. men annars inte. för man kan inte bli så mycket av teater. synd!
Iaf. slut med skola snacket. Som tar över det mesta snackat senaste dagarna. ganska förståeligt dock . .
Meeeen IALLAFALL. min helg har varit skön. bara tagit det lungt, hemma o fixat o städat, tvättat o varit på en Mysig picknik med Jonathan Linnea o Elin.
Nu ska jag ner o fylla på magen min. med lite té! Tog lite bilder med Juls nyss. tills batteriet tog slut. . efter några få, väldigt dåliga fula bilder. . .haha
den välte!

Sommar i skärgården.

Kamerasladden har under slutet av sommaren inte funkat. så har inte kunnat eller orkat lägga upp bilder. Men nu funkar den , Ibland. haha. SÅ tänkte lägga upp lite bilder från när vi var ute i östergötland skärgård.
mina byxor ser sjukt konstiga ut. . .
judith ville att vi skulle ta kort på henne så att hon kunde visa att hon tvingades bära den där tunga kassen helt själv. vilket såklart inte var sant. vi bar minst lika mycket . . haahaha!
tja.
japp , efter en ganska lång gråt/panik attack över att ah sett en orm, kom leendet fram. Sakta men säkert . .
så mysiga hus!!
det är faktiskt en glad gubbe !

Så mycket behövs ,så lite vills.

Åh. det är redan Lördag kväll. o jag har knappt gjort någonting idag. Jag orkar inte. Jag har lagat mat o läst. Men jag borde göra en massa här hemma. Städa rummet,huset . Tvätta högen med kläder, fixa iordning, duscha ja usch. Men jag har inte orkat. o orkar inte. men jag kanske , Kaanske tar tag i det snart. för att få något gjort denna Lördag. Ahhh . om inte, så har jag inte gjort nått försen söndag. o sen är det skola. Panik!. jag ska göra det. haha Snart..
ÅH förresten. läser världens bästa bok. min absoluta Favorit. "Kärlek som befriar" av Francine Rivers. Men nu läser jag den på engelska o då heter den "redeeming love" . typ 3/4 gången jag läser den. haha !
Slänger upp lite bilder från min, Ruth,Ellen o Judiths sjukt härliga natt picknik i böjan av sommarlovet. Kärlek till den kvällen alltså. haha!
hahha!
den här bilden är svår att låta bli att älska. . . HAHAHA

Jag är en NOLLA .

Hola!
idag har jag varit i skolan . trodde vi börja halv 9. men när jag var framme upptäckte jag att det var halv 10 ! haha. typiskt. en timmes sömn kastades i sjön!  Aja, kort dag , 2 lektioner. sen lunch. Sen efter det så samlades vi utanför skolan för att bli nollade. Vi hade på oss militär kläder. o här började det! hhaa
Vi fick springa runt en massa varv o lära oss sånger . Sen gick vi med ögonbindlar mascherandes mot stan på led, skrikandes. haha. Sen var det flygattacker i sand , på asfalt , i vatten, allt mitt i stan.Vi tvingades kasta oss ner på marken o kråla fram. haaha. vi lekte lekar o dansade haha. Badade som slut på nollningen i fontänen på stora torget. Jag snubblade i fontänen så fick typ 5 blåmärken o sår. . haha o jag frös så fruktansvärt sen. åh fy! sen åkte vi hem.
Det var väldigt kul, men jätte kallt o dåligt väder. Så jag känner mig lite halvdan just nu. trött o sjuk. men kände redan innan att jag skulle bli sjuk.  Så jag orkar inte dra mig till nollningen ikväll. Det regnar fortfarande! o kommer fortsätta göra. Så nae. men det blir i skoan nästa vecka med. Hahah. ja det är kul med nollning ändå. men det kan verkligen gå för långt. men vår har inte gjort det än så länge ! (:
Nu vart det långt. . haha . nu ska jag kolla på film, ha myskväll o gosa ned mig i sängen! Byee!

lite av allt

Idag har jag gått andra skoldagen. o hittils är det bra. eller ja, vet inte än iof. har ju inte kommit in riktigt än. Men det blir nog bra. Hoppas jag. . Aja, vi var på guide tur i Gamla Linköping idag.Eftersom vi går hotell , TURISM. hade kort dag . o har det resten av veckan också. Skönt. Nollningen är på fredag. o i skolan nästa vecka. Hoppas det blir kul!
aja, sen har jag varit på Möte med tandläkaren. Kändes väldigt bra. men åh. vill inte dra ut 4 tänder!! o ha tandställning. men det lönar ju sig. . haha .
Nu ska jag ut o ta en powerwalk! Skönt. har inte tränat på så länge!  Vi hörs.
eller vänta. jag ska ju passa på o le med tänderna nu in i det sista. haha
Sååå!

Gymnasiet.

Tja!
Jag har börjat skolan igen. Dock inte grundskolan, Gymnasiet. WooooW. ÅH. jag minns när jag var liten och mina bröder började gymnasiet. De var så stora. Så fruktansvärt stora. Jag tyckte att de som gick gymnasiet var så coola. Dom hade kommit dit. dit man längtade. O nu är jag där. Där den lilla Edith också ville vara för många år sedan. Jag går GYMNASIET. Hahaha. synd bara att jag inte tycker att det är lika coolt som jag tyckte då. Synd att jag inte känner mig så vuxen , cool o självständig. Att jag inte hade blivit en bättre människa som tänkte helt annorlunda. Jag tänker ju likadant!! Nästan. Ja. men jag får trösta mig med att de små, de som var som jag då för många år sedan. De ser upp till mig, tycker att jag är cool o jätte stor. Vet allt. Älskar livet. Går ut snart. Ja. tur att jag kan trösta mig med det. Om de nu tycker så . . haha
Flygbild över skolan

en trött dag

Tjabba.FY vad jag är seg o trött. . hhaha. Åkte med Lovisa till Linus igår o de va lite folk där. vi umgicks ,spelade,gick promenad i ett försök att få tag på pizza men misslyckades.. haha, kollade på en massa konstiga videos. haha .halvsov ett bra tag .men lyckades somna helt nån gång vid 5 kanske? vet inte. . haha, trots att jag hann sova några timmar sä är jag jätte seg nu.  Var o åt hos Frödins nyss, o jag somnade efter maten. haha. Kanske börjar bli för gammal för att va uppe sent? haha NAERÅ!! . Nae nu ska jag hoppa in i duschen o sen gosa ned mig i sängen med nån mysig film.
har alexandras och Lovisas fina autografer på armarna!. det vart ett litet autograf krig. . Hehe

det där lägret som man alltid saknar

Sitter o tänker på bjärka. Alla härliga dagar, o kvällar! alla mysiga samlingar, alla roliga lekar och äventyr. Alla härliga männikor. alla underbara ledare som får alltid finns där. En gud som visar kärlek. Härliga vänner, nya människor. Alla störda kvällar då jag sofia o olivia dansar till samma låt hela tiden. haahahaha! åh. så kul. älskar när alla blir lite väl flummiga o kan i stort sett hitta på vad som helst. hahah ! ÅHåååååå jag VILL TILLBAKA!!! o det är ETT HELT ÅR KVAR!!:'( fyy vad roligt man har. jag blir så lycklig där. det stärker mig så mycket. Det får mig att vilja fortsätta kämpa genom svåra tider i ett år till. ÅH. Bjärka. Älskar bjärka.
Bjärka -08 !! Längtar <333
Vårat "städade" rum =) haah
vårt bjärkarum 2007

Lovisa och Rubbet!

Hej! VAd händer?
Här? jo , jag tänkte åka ut till Lovisa o sova där, men planerna är nu ändrade. Linus och några frågade om vi ville hänga med ut till Linus o vara där, så vi åker dit i stället. Kult! Annars då. . har inte gjjort mycket idag. Städat mitt rum! o johannes o maria o bebisen ä nere. så har träffat dem . MYS. igår var jag med Olivia. Det var skoj! mycket att prata om . Jag har saknat henne!! Hahah . men nu går jag. Hejdået!
en lycklig badande syster

Mot stan, mot en människa jag älskar

JApp. det ska jag. ska till stan snart för att träffa Olivia. Åh. fy vad jag saknat henne, har umgåtts med henne några ynka dagar på det här lovet. på bjärka. Så nu ska jag hänga med henne! YEEY!
hhaha. igår var jag på skänninge marknad med tjejerna i familjen. Tyckte att det var överskattat. Hittade inte alls mycket. . men men. det var lite kul att kolla runt där:) . När jag kom hem så fixade jag mig, åt o åkte in till stan o träffade Simon och Simon. Umgicks meed dem ett tag. det var trevligt. O jag har verkligen saknat Simon! sen så kom fler folk o vi umgicks ,fikade. Sen vid 11 åkte jag o ellen hem.
och mitt hår idag är bara ett enda stort Kaos! men oj vad långt det blivit.fick ju knappt med hela på bild. coolt. dags att klippa sig snart kanske . så att man inte behöver sätta sig meter ifrån kameran för att få med det. hehe. dette lät lite väl skrytsamt. Naee. jag är ärlig. jag gillar inte denna längd!

En ö i havet

Heej! Idag har jag varit ute med en båt i östergötlands skärgård. Med Maggan morfar, judith billy noomi jonathan,evelin o elsa. Det var väldigt trevlig, mysigt o fint. o så skönt att åka båt. bland alla fina små öar. Härlig dag! dock så såg jag en orm , fick PANIK o tjöt som bara den . .som vanligt när ormar kommer i min väg. ÅHH ,HATADE DJUR!!! de förstör mitt liv, min lycka. . död åt alla ormar i världen. usch!! men men! har varit ute på promenad o ska nu kolla på en mysig film med ellen  o noomi. så nu drar jag! o inga bilder denna gång heller. snart!! dom läggs ju aldrig in . . hah. puss

Harry Potter

Har just sett den sista Harry Potter filmen. Den var BRA! men åååh vad ledsen jag är att det är slut. har suttit typ varje kväll i en vecka o kollat på alla filmer så har blivit ganska nörd. haha. O det skulle vara kul med fler! men ändå inte.. men åh. nej. nu är det slut. Aja de är så bra! Gillart!
Nu ska jag hänga med min kära kusin en dag till. sen åker hon hem igen. tråkigt! men vi har haft det härligt. i uppsala o i bornäs. kom hem idag. Men skönt att få vara hemma nu!

RSS 2.0