BYTER BLOGG

Tjabba. Nu tänkte jag testa på Devote istället för blogg.se eftersom att jag inte alltid älskar den.. Så numera finns jag på :

 

edit.devote.se

 

o ja. sjukt irriterande att det är utan H. men varken edithgustafsson eller edith var ledigt. Så Jaaap . Vi ses därå!


STOCKHOLM!

Tja . Sitter här på bus4you o bloggar dårå. cool tjej va? haha!

Nae. Men är framme i Stockholm snart. ÅH så kul. Saknat folket där. När vi kommer hämtar mamma upp oss så åker vi på möte vid 4. O hem ikväll.

Har tyvärr inte pluggat på resan utan kollat på  filmen " Hur många lingon finns det i världen" . ÅH .så fin film. jag grät till den. Blev rörd. Gillar ofta inte svenska filmer men denna var fin!

Tjarrå!

 


ALTERNATIV

Hej hopp.

Idag har jag slöat hela dagen o varit hemma o lagt plugg åt sidan. Jag har tagit mig en lugn lördag. Så skönt. Kvällen. Den var dock annat än lugn.

Det var nämligen ALTERNATIV. Ett ungdomsmöte i pingstkyrkan. Sååå kul!

Jag,Olivia och Alexandra åkte dit. Jätte bra lovsång o så bra predikan av Marcus Olsson. Han är så himla skön! Ja, den predikan gav mig mycket. Så det var härligt. Skönt häng efter mötet också. Ja. det vart helt enkelt en väldigt lyckad kväll! Nu är jag dock väldigt trött och klockan är halv 3.

Mamma ringde förut o frågade mig o Ellen om vi ville komma upp till dem i Stockholm iallafall, över en dag. Så imorgon bitti åker vi till Stockholm o kommer hem på kvällen.KUL!!

Åhh. jag är så där lite lycklig nu. min insida vill lixom hoppa upp och ner av glädje. jag vill skratta. jag vill dela kärlek jag vill ge,jag vill vill vill. Jag är lycklig och påfylld av Kärleek. Mmmm. Älskar det. Älskar den här känslan!!

Nu säger jag godnatt! puss

söt tjej ellerhur.. hahaa


Livet går

Livet går framåt, man har sina glada studer, sina allra lyckligaste moments. Man har dagar då man bara gråter. Då ingenting känns Okej. Ingenting känns bra. Det är mycket i en liv, mycket förändringar som gör att man blir så upptagen. Så upptagen med jag,mig och mitt. Man tar sig inte tid till att öppna den där boken. Den boken som borde visa hur jag ska göra. Nej, nu agerar jag själv. Bestämmer själv va som är bäst för mig. Jag glömmer bort att ge tid till den jag älskar allra mest. Den som skapade jag,mig och mitt. Den som gav mig tid,vänner famlij och skola. Den som skapade världen. Stanna upp. Lyssna o kom tillbaka.

 


Tandställning

Tjooo.

Hur är läget? Här är det bra! Dock är jag trött, har ont i munnen o har plugg.. Japp, fick ju tandställning igår. O tack o lov var det inte värre än jag trott . Men jag hatar att det alltid fastnar mat o att jag bara kan äta soppa nu i början ! haha.

Imorgon har jag matte prov. Tagga rååå!! haha eller inte.

Åhhhh. Allt i mitt liv handlar om skolan o grejor. det är allt jag snackar om . Sorry.

Sääg nåt kul då edith. hmmmm. Kommer inte på nått. Jo , vi var på en meningslös dansföreställning igår! hahah o imorgon blir det en ny. O SNART ÄR DET HELG IGEN!!<3 :D

Från o med nu blir det ju bilder med tandställning. Men denna blir utan! Åh, saknar mina tänder redan. Eller hur jag nu ska säga. haha


när ska det bli dags för andra bullar?

Åh. alltså mina dagar består av Plugg.. Slutade 4 idag. Stannade kvar i Peddan o jobba matte i en timme. Kom hem halv 6. åt o sen plugga mer matte. Vad är det för liv? o detta pluggande verkar inte ta slut. Denna vecka är det matte prov som gäller. . Nästa vecka är det engelska och samhäll.. orkar inteee. Jag vill ha ett liv. O jag vill bli lite glad. När jag inte pluggar, tänker jag på att jag måste plugga..ÅH!

Jaja, lite gladare blev jag iaf av att det var kanelbullens dag idag och att jag fick äta! eftersom att jag får tandställning imorgon så tillät jag mig att äta bullar sista dagen innan tandställningen.MM!!! sen blir det inte godis o sötsaker på ett tag igen..

åh. jag har iaf ett bra liv. så edith. var glad. VAR GLAD över livet o sluta klaga över plugget. Plugg är bra. Precis som President Obama sa i talet vi lyssnade på idag. Japp. Your education, your future!
Godnatt!


SNART SNART SNART

SNART KLAR MED DENNA SKETNA UPPSATS OM SKETNA ANTIKA GREKLAND!!!!!!
Japp. Just precis så känner jag just nu.
Har suttit med denna i TIMMAAAARRR. i princip hela min söndag... Och nu. Klockan halv 1 är jag inte färdig än. . .Typ en o en halv sida kvar.. O så liiite till. JAG VILL BLI KLAR!!!!!

RSS 2.0