saknar skolresan!

En bild på klassen från spanien. Saknar det lite nu . . haha . så kul vi hade ändå! :) men vi får hitta på saker hemma istället. . :) kommer sakna alla när vi går ut 9an!. . men det är så tråkigt att ha vanlig skola idag. eller temavecka iof. . men det är så jobbigt! haha. usch. men snart är det sommarlov! :D

Dag 7: Tre saker jag ska göra innan jag dör

hade nästan glömt detta. . men dag sju då!
Denna var JÄTTE svår. . har massor jag vill göra innan jag dör. Småsaker och jättestora saker.. . vad ska man välja. .
men ska försöka komma på. .
1. Skaffa mig en man som älskar mig . bryr sig, stannar kvar,som är rolig, underbar, härlig och har samma planer som jag. Leva ett liv i glädje med honom, älska honom o ha ett underbart bröllop!
2. vara ute på missionsfältet. i olika länder. Be för människor, prata till människor, se gud göra under.
3.  åka roadtrip med min man genom europa och stanna o upptäcka massa ställen o hänga tillsammans i veckor!
jag vill göra massor. men dessa var de jag kom på nu. kommer säkert komma på massa annat o tänka "juste, det vill jag verkligen göra innan jag dör!! " hahah. typ resa, skaffa hus ,skaffa jobb som jag ska ÄLSKA att gå till, predika.. aa massor !!

please , let me trust you

Åh. jag blir ofta känsligare på kvällar. o just nu är jag känslig på ett dåligt sätt. Lite ledsen , lite besviken på en del saker. Men det är nog för jag tänker o inbillar mig för mycket och tänker att saker är värre än det är. men det är så jobbigt ibland bara. tycker inte om att fundera över livet.. om nuet och framtiden. inte när man tänker på de jobbiga delarna. Nae . ska nog sätta mig in i en annan värld o glo på film med syster nu istället. o längta till imorgon då jag ska träffa olivia. O prata. Älskar att prata med henne. älskar våra pratstunder. Hon är än sån bra vän. Älskar dig så mycket Olivia, Så GALET mycket. Så du vet. . ahaha , puss


Summertiiimee

Klänning : HM 199:- , Plånbok Barcelona, ring o armband barcelona.

It feels like Home to meee.

Kom hem från barcelona igår.Det var 3 väldigt blandade dagar. Skratt, nästan tårar, rädsla,glädje, spänning, oro o glad gemeskap.
Men trots endel konsiga o tråkiga saker så var det en helt underbar klassresa! Det mesta var jätte kul! o det var så roligt att vara med klassen, komma dem ännu närmare.  O jag har insett att jag älskar dem alla så mycket. Vi är alla så galet olika, men går ändå så bra ihop. Vi är som en enhet som orkat med varann i typ 10 år. . (många av oss)
Ska bli lite tråkigt att gå ut nian. . usch . . aja!
Resan var så kul. Sol, bad, upplevelser, ghetto ställen, kul shopping, kostiga människor, extremt pratglada människor, fina platser, äckliga frukostar! hahah, jätte jobbiga blåsor!,långa vandringar till sevärda grejor, kul gemenskap. . helt enkelt en mysig resa!!
Jag hade dock ingen kamera. . men alla andra tog bilder. o  det ligger TUSEN på Facebook.. hahah ! kan komma upp någon ! :)
Men shoppade lite där, här är lite:
dgth
t-shirt ring ,armband o skärp från barcelona

thank yoou

haha, om jag skulle typ dö av jordbävning, störta, bli kidnappad, tappas bort eller vad som nu händer i Barcelona måste jag bara säga . .

-Jag ÄLSKAR min familj. Ni är mitt allt. Ni betyder så mycket. Jag ser upp till var och än av er. Tack för att ni är ni. Tack för att Ni älskar mig .
-Mina vänner. Jag Älskar ER! alltså vad vore man utan vänner? Skulle inte klara mig utan er. Ni betyder så mycket för mig. Jag tackar Gud varje dag för att han gav mig sådana underbara vänner.
-Jag älskar Gud. Jag lever för honom.
Hahah, detta var inte bara för resan. . Kände bara för att säga det. Så ni vet ! men det hoppas jag ni redan gör. . Men lite sådär extra . . Hahah, PUSS<3

The climb

"There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb"
Hahaha, sitter och lyssnar på Miley Cyrus . . Hörde hennes låt "the climb" o fastnade. Jag älskar texten. Den peppar mig. kommer ibland på mig med att tänka "its the climb" haah ! ,trots att det är MILEY CYRUS, så älksar jag den.. haah !
Aja, ska sova nu. innan 11 t.o.m ! WOOW ! Hahah , barcelona imorgon! <3 Puss

BARCELONA MED KLASSEN!!

Åhh så vi har längtat. I ÅRATAL! hahahaha. har velat åa utomlands med klassen sen 1an! haha o IMORGON är vi där, i spanien , i barcelona!! Ska bli så fruktansvärt KUL! åh.. har typ inte insett det än. . Men åh. vad kul. Shoppa, bada, sola, gå runt, upptäcka o ha det Helt galet trevlig o kul! :D MMM!
Hoppas bara Resan går bra. . att vi inte dör. . haha o ingen tappas bort! :P
usch, gillar inte flygplan!
Men jo, det kommer gå bra! O vi är hemma på fredag igen! :)

Hoorseee

Tjabba!
Nu är det HELG! Yes, vad skönt! älskar helg! förutom att de går så fort. . haha ! MEN det dåliga är att jag snart måste sätta mig in i min uppsats som om spiritism som ska lämnas in senast 00:00 ikväll. . o har knappt börjat! hjälp . .
Ajaa! . Igår var jag ute hos Rebecka i bersbo. o gissa vad jag gjorde. . . Jag RED! så himla stolt. Hehe! de skaffade nyss den här hästen, o jag blev först efter deras familj att rida! oj, vilken känsla. det var 4 år sen som jag satt upp på hästryggen , o ännu längre den jag Red ofta. Jag trodde jag var rädd för hästar o aldrig skulle våga rida, den som är så hög med!! men jodå, jag är MODIG! hahahaha!
Kändes som jag var 7 år igen. . MM, älskart. ..<3
Ajjaa! nu ska jag börja plugga! Imorgon är det one way! Kuuul! ska hänga med Sofia ,Olivia , Simon och flera? vi får se!
Men men , TREVLIG HELG !
hahaha, jag ser ut som en Heeest.

almost a summerday

hej. jag sitter ute i solen o läser. Så skönt! det är varmt o härligt. o de är helg. mm! o boken jag läser är väldigt intressant. . Den heter "Född till Terror" o handlar om en kille som var inne i islam och hamas jätte länge ,men som tar sig ur och möter de kristnas Gud. Jag är helt fast. har läst ett tag.haha, läs den! men nu ska jag sluta o gå in. ska träffa Rondik sen. Fy vad kul. det var så länge sen!
Född till terror : vägen från Hamas till Kristus (inbunden)

en bra helg! :)

heej. skönt med helg! Älskar det. . o min är så bra hitills. var inte i skolan i fredags . Försov mig jätte länge! sen hade vi kort dag så skulle bara hinna till bilden. .haha! så var hemma o tog det lungt ett tag. skönt! men sedan åkte jag o mötte upp Simon, Sandra o Elin i stan. Gick o kolla lite. De köpte lite kläder. sen åkte jag o simon till mig o hämta kläder, o sen till honom i linghem o hämta hans grejer. sedan tog vi moppen till Elin så åt vi taco, spelade kub o tog moppen till sjön o snacka ,tog kort o myste ! Sen sov vi där , utom sandra. Men Åh vilken mysig kväll vi hade! saknar den redan! haha. det får vi göra om!
o jag åkte hem mitt på dan idag o har tagit hand om småsyskonen !
Men åh. vilket fint väder det ÄR!
åhh .saknar judith! hon kommer hem om 2 dagar!! :D

SLUTA GÖRA OSS KRISTNA TILL DUMHUVUDEN HIMLA TV. .

ååh. sitter o kollar på nyheterna o blir irriterad. De började prata om frälsningsarmen o sa att de inte lät homosexuella gå med i rörelsen. O säger att det är jätte dåligt. o Smygfilmar en pastor som säger" det står i bibeln att en man inte ska vara med man o kvinna inte med kvinna" o när en annan gammal medlem ber för en homosexuell o säger att det kan försvinna. ALLTSÅ ÅHH. får de här oss att verka dumma , knäppa, o GALNA? JAAA!.
blir så irriterad när de tar upp sådant o folk sitter o tittar o dö,,er oss. tror att vi är så . När de INTE hört grunden.  bara hör det där. då förstår jag att man inte gillar kristna. men Sluta göra en sådan bild av oss! ÅH.

jag känner för att plugga!!!! Not..

HIMLAR O MOLN VAD JAG INTE ORKAR PLUGGA!!
åh. jag hatar plugg mer än typ allt. nästan. . haha. kom på en grej . tänk om man var tvungen o välja mellan att ha plugg varje vecka heeela livet eller ha en orm i rummer HELA livet. . FY VAD SVÅRT! . . vet faktiskt inte vad jag skulle välja. Skulle dö av båda. men kanske mer av ormen. Stirrandes, slingrandes, gnagandes på tårna. .ÅH jag ryser. fy. hemska tankar!!
Ajja pack to tha plugg. Ska plugga spanska glosor nu. som är tills imorgon. sedan planera idrottslektion o plugga engelska. Så kan jag äntligen lyfta böckerna, bit för bit ,från mitt Huvud. .HEHE

Billig Måndag!

Tjabba. tänkte bara visa kläderna jag köpte på Cheap Mondays lagerutförsäljning i tranås.
Hahah . han inte köpa så mycket eftersom att hela resan o allt var KAOS. höll på missa bussen, tåget var försenat, skulle hitta swdbankautomat, mamma hade glömt sätta in pengar , det stängde tidigare än vi trott, fick skit bråttom, visste inte vägen, Hann vara där en KVART! Hahaha. O inte nog med det så missade vi på sekunden(!!!!!) tåget hem. fick vänta en timma!! Hahah usch ..
Men men . jag hann med 4 plagg iaf !
1. vit kort skorta 60:-
2.Rosa stickat linne/klänning 40:-
3. jeansjacka 80:-
4. blus/linne 40:-

Dag 6: Det här saknar jag

Dag 6 då . . Hmm. det känns lite som jag nämnt vad jag saknar för inte så länge sen.. Det där med Judith, Josua & Madde, när man var liten osv. .
Men för att det inte ska bli samma tänker jag ta någon dag/ kväll som jag saknar mycket.
Okej, den här kvällen har att göra med madde och Josua.
Det var förra året, på sport eller påsklovet, jag och Judith hade bestämt oss för att åka till Josua & madde som då bodde i Oslo. så vi hoppade på bussen dit. Resan var lång men ganska kul eftersom när vi bytte i Gbg satt jag brevid en konstig men kul tant som var typ Norsk/svensk/rysk/tysk/brittisk o ja.. typ allt! haha.  jag visste aldrig vad jag skulle prata för språk för hon bytte hela tiden..
Men men, när vi var framme plockade Josua upp oss o vi gick till deras lägenhet. ( som låg i typ det värsta området. Prostituerade och knarkare stod ibland utanför på kvällarna)
Men iaf. madde och Josua jobbade av och till, men vi hade så kul. Vi lagade mat, satt o pratade om allt och ingenting i Timmar! , kollade på film, tv , var ute o shoppade, upptäckte oslo osv. Allting var hela tidn så kul. Jag varr så lycklig. Jag Älskar att hänga med mina syskon. O josua o madde ser man aldrig. . Varje dag var underbar. Även om vi inte alltid gjorde så mycket så njöt jag varje sekund. O jag saknar det sååå! Vill att J & M ska komma hem NU!
Jag älskar dem, o jag älskar dagarna jag o Judith besökte dem.
Bilder från precis innan de åkte till Asien. Haha jag hatar hur jag ser ut. .

Omval, HJÄLP

Åhhh.. . Det är sista dagen för omvalsperioden för sökning till gymnasiet. O jag har sån fruktansvärd panik. . Jag VET inte vad jag vill. . Jag dör. Sitter helt ensam o tänker " vad vill JAG gå, vad vill JAG göra, vad känns bäst för MIG" Men det funkar inte!! JAG VET INTE. . jag hatar val. vill inte gå gymnasiet. vill inte välja skola,stad,linje.. det är så svårt. O mitt första o andraval är så olika.
1. Handel med inriktning på Inredning och entreprenörskap i Stockholm. På DCC. Då kommer jag flytta hemifrån till min bror o allt kommer bli HELT nytt. Kommer bo i läskiga stora stockholm i minst 3 år.
2. Hotell och turism på Ljunkan i Linköping. Då kommer jag bo kvar här.
Men grejen är att när jag tänker på linjerna känner jag mig inte som nån utav dem . ingen passar mig riktigt. o jag vet inte vad jag vill jobba med. Men jag vill ABSOLUT inte gå sam eller natur. ALDRIG. .
Aja. Det får stå kvar såhär. . så blir det som det blir.
Min gud är god, han leder mig rätt. AMEN.
btw. Dcc är en liten friskola, ljunkan är en STOR kommunal.

Så himla Frammis!

HEHE. . smart rubrik va.  ;)
Jag har firat Valborg, UTAN alkohol! Yapp.
Igår var jag med famlijen Ishoel på visingsö o kollade på häst. De vill köpa häst igen. Så kul. var åratal sen jag red. . MEN nu vågar jag ju typ inte. . haha.
men det var väldigt mysigt på visingsö o i gränna. köpte dock inte polkagrisar..
Vi åkte tillbaka till linköping o åt Kebab på ikano. Sedan åkte jag o Rebecka till Norrköping o hälsade på Ester! Det var väldigt trevligt. Vi kolla på film, snacka o ja.. Åkte hem vid 10. Det vart en mysig valborg. . men fick dock beslutsångest då Simon o Elin frågade om jag ville hänga med dem. . Ville ju båda! Men valet vart bra. båda skulle blivit. :)
Hoppas er valborg var Bra!
Puss
O ajuste. Mamma fyllde år igår också .  men hon fira med vänner, så var inte hemma. får fira henne lite efteråt.
mamma i rött
Har inga bilder på varken visningsö eller becka!

RSS 2.0